Diensten

Branding

Logo
Huisstijl
Grafisch
Webdesign
Fotografie
Video

Producties

Productie
Editting
Post-Productie
Events
Audio Design
2D/3D Animatie
Info-/MotionGraphic

Marketing & Communicatie

Print
Channel Advertising
Promotie Campagne
Corporate Video
Communicatie plan

Strategie

Brand Analyse
Brand Strategy
Info Strategy
Project Planning
SEO


Video

Video is een breed begrip, vandaar dat er ook op een breed gebied service verleend kan worden. Voor zowel opnames video- of geluidsopnames als totaal producties. Een opsomming van mogelijkheden:

  • Totaal Productie
  • Motion Graphics
  • Info Graphics
  • Camera Opnames
  • Post-Production
  • Editing
  • Geluids Opnames
Staat dat wat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op voor een gesprek. Seyoch maakt gebruik van een netwerk van professionals zodat ieder concept uitvoerbaar is.

Webdiensten

Er zijn twee hoofd categorieën in webdiensten, de eerste en meest gevraagde is Webdesign, de tweede is Web-based programmatuur. Wanneer u een toegankelijk systeem nodig heeft om gegevens geordend uit te wisselen vanuit verschillende locaties, dan bent u bij Seyoch op de juiste plaats. Afhankelijk van uw behoefte zullen er meerdere creatieve informatie beheer concepten worden voorgesteld en in samenwerking met verschillende grafisch-designers wordt ook het oog gegeven wat het wil.

Animatie

dit is een fictieve vorm van video, elk element kan vanaf nul gemaakt worden. Dit kan op verschillende manieren, enkele voorbeelden zijn motion-, en info-graphics, typografische animatie of 3D.

Grafisch ontwerp

Wanneer u ondernemer bent weet u als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf kan zijn voor uw omzet. Hier kunnen wij een handje helpen, van flyer- of logovormgeving tot complete huisstijlen. Middels een netwerk aan professionals zorgt seyoch voor de juiste vormgever voor uw bedrijf! Voor een gratis bespreking kunt u contact opnemen via mail@seyoch.nl

Fotografie

Fotografie wordt gedaan door Charlotte Heynen, afgestudeerd aan Fotovakschool en klaar om voor u de mooiste foto’s te maken. U kunt fotografie op allerlei momenten inschakelen waar u voorheen nog niet aan gedacht had: evenementen, bruiloften en feesten, portretten (ook als cadeau op canvas leverbaar), huisdierenshoot en nog veel meer.

Solliciteren 3.0

Seyoch MediaDesign zal u snel meer informatie geven over dit concept waar video een rol in gaat spelen.