FAQ

Hoe verlopen de betalingen i.v.m. Seyoch Netwerk?
Seyoch levert het totaal product en dus een totaal offerte en factuur. U hoeft zich niet druk te maken om meerdere eisers.
Hoeveel kost een video- of webdienst?
Seyoch geeft geen vaste prijs op een dienst omdat iedere dienst met een creatief oog wordt bekeken en verschillende oplossingen verschillende prijsen hebben. Zo wordt er met ieder project rekening gehouden met het aantal uren, de omvang van het project, reiskosten, vergunningen, en nog meer.
Ik weet nog niet wat ik wil?
Ook dit is geen probleem, voor allerlei disciplines kan Seyoch u een gratis gesprek aanbieden met ge juiste professionals om tot een creatief concept te komen.
Kan ik een gratis gesprek aanvragen?
Ja, uiteraard. Seyoch maakt graag met u een gratis afspraak om allerlei zaken rustig door te nemen en te kijken wat de mogelijkheden zijn inclusief prijs indicaties. U kunt altijd mailen naar mail@seyoch.nl voor een gratis afspraak
Welke disciplines kan Seyoch bieden?
Seyoch Multimedia maakt gebruik van een netwerk aan professionals met ieder hun eigen sterke kanten. Speciaal voor uw opdracht zoeken wij een passende fotograaf, copywriter of vormgever. Komt u uit het noorden en legt u graag contact met een vormgever bij u uit de buurt? ook dit is mogelijk via Seyoch, professionals door het hele land.
Heeft u uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met ons en uw vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.