Portfolio

Op deze pagina vindt u een aantal projecten die gerealiseerd zijn voor kleine ondernemers in de regio.

Humanuzorg

De naam spreekt eigenlijk al voor zich, Humanuzorg levert zorg welk niet vergoed wordt vanuit de verzekering. Denk hierbij aan het verbeteren van geestelijke gezondheid en hulp bij huishoudelijke of administratieve klusjes. Humanuzorg probeert het leven makkelijker en leuker te maken op een manier die op past bij die client.

Seyoch heeft geholpen bij het opzetten van de huisstijl die aanspreekt bij de doelgroep, de website humanuzorg.nl en het maken van promotie materiaal. Zo kon het in korte tijd uitgroeien tot een volgeboekte agenda.

Studio Foto & Zo

Met Studio Foto & Zo is al enkele jaren een samenwerking, we hebben namelijk meerdere projecten voor én met dit bedrijf gedaan. Als één van de beste fotografe uit de regio is ze de eerste keuze om in te schakelen als een klant fotografie nodig heeft. Seyoch heeft onderandere de website van Studio Foto & Zo gemaakt.

Papi Chulo

Papi Chulo event organiseert feesten door het hele land en heeft altijd party’s in het vooruitzicht. Seyoch heeft op basis van de bestaande huisstijl het webdesign gerealiseerd. Met de knallende branding kleuren geel en roze werd dit dan ook het meest kleurrijke project van 2018. Bekijk de website op www.papichulo.nl en vergeet niet de agenda te bekijken voor jouw volgende party!

Koffiebranderij Fascino Coffee

Bij Fascino Coffee in Weert branden ze de lekkerste koffie van de regio! Met passie worden de beste koffiebonen van over de hele wereld geselecteerd  zodat deze om ambachtelijke wijze gebrand worden. De ruimte waar klanten ontvangen worden is erg leeg en kon een mooie aankleding gebruiken. We hebben ons gericht op een grote lege muur. Het gekozen concept werd gerealiseerd: een 2,5m x 1,2m paneel met daarop een geschilderde wereldkaart met coffee belt. U vraagt zich misschien af wat een coffee belt is? Dat is een grafische weergave van alle gebieden waar koffiebonen productie zich bevindt.

Coffe Belt

GT-Events

BimmerFest en HondaFest zijn twee grote events waar duizenden automotive liefhebbers op afkomen, naast zoveel gepersonaliseerde designs zijn er ook driftshows, races, show&shine en nog veel meer! Seyoch heeft enkele jaren de video’s voor GT-Events gemaakt voor beide events.

Restaurant de Gelegenheid