Portfolio

Op deze pagina vindt u een aantal projecten die gerealiseerd zijn voor kleine ondernemers in de regio.

 

Oilers

Het coffee & tosti cafe van Roermond, gelegen in het Cloud9 pand. Hier kunt u een unieke sfeer beleven, vaak zelfs onder het genot van live optredens.

Poppelaars Houtontwerp

Voor tuinoverkappingen en carports van hout. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht is en blijft de grondslag van dit bedrijf. Bekijk de website van Poppelaars Houtontwerp.

HELP! Recruitment

De website van HELP! Recruitment is door Seyoch ontwikkeld. De vacature site is ontworpen in lijn met de huisstijl.

Toet dakdekkers

Toet dakdekkers is de specialist in daken en gevels. Geen klus te groot of te veel.
Voor Toet is een complete huisstijl gerealiseerd en erna visitekaartjes en de website in de herkenbare antraciet, blauw en wit combinatie.

Humanuzorg

De naam spreekt eigenlijk al voor zich, Humanuzorg levert zorg welk niet vergoed wordt vanuit de verzekering. Denk hierbij aan het verbeteren van geestelijke gezondheid en hulp bij huishoudelijke of administratieve klusjes. Humanuzorg probeert het leven makkelijker en leuker te maken op een manier die op past bij die client.

Seyoch heeft geholpen bij het opzetten van de huisstijl die aanspreekt bij de doelgroep, de website humanuzorg.nl en het maken van promotie materiaal. Zo kon het in korte tijd uitgroeien tot een volgeboekte agenda.

GT-Events

BimmerFest en HondaFest zijn twee grote events waar duizenden automotive liefhebbers op afkomen, naast zoveel gepersonaliseerde designs zijn er ook driftshows, races, show&shine en nog veel meer! Seyoch heeft enkele jaren de video’s voor GT-Events gemaakt voor beide events.

Autokoopkeuring.eu

Maak een afspraak met autokoop keuring om een auto te keuren voor aankoop. Zo krijgt u meer zekerheid van uw aankoop door een professionele beoordeling.

Studio Foto & Zo

Met Studio Foto & Zo is al enkele jaren een samenwerking, we hebben namelijk meerdere projecten voor én met dit bedrijf gedaan. Als één van de beste fotografe uit de regio is ze de eerste keuze om in te schakelen als een klant fotografie nodig heeft. Seyoch heeft onderandere de website van Studio Foto & Zo gemaakt.

Papi Chulo

Papi Chulo event organiseert feesten door het hele land en heeft altijd party’s in het vooruitzicht. Seyoch heeft op basis van de bestaande huisstijl een webdesign gerealiseerd. Met de knallende branding kleuren geel en roze werd dit dan ook het meest kleurrijke project van 2018. Tevens heeft Seyoch een web-applicatie verzorgd voor de organisatie achter Papi Chulo, waarmee ze de strakke planning kunnen realiseren. Wellicht een interessant idee voor uw bedrijf.

Bekijk de website op www.papichulo.nl en vergeet niet de agenda te bekijken voor jouw volgende party!

Byloca

Voor promotie van het concept van Byloca hebben we een video gemaakt waarin het gebruik ervan duidelijk gemaakt moest worden aan ondernemers en gemeentes tijdens presentatie momenten. Na het schrijven van een script werdt de gehele video op één dag opgenomen. Muziek en geluid zijn geraliseerd door Onno Kranen.

[vimeo id=”125932932″ width=”1680″ height=”720″ wmode=”transparent” title=”1″ byline=”0″ portrait=”0″ hd=”1″]

Koffiebranderij Fascino Coffee

Coffe Belt
Bij Fascino Coffee in Weert branden ze de lekkerste koffie van de regio! Met passie worden de beste koffiebonen van over de hele wereld geselecteerd  zodat deze om ambachtelijke wijze gebrand worden. De ruimte waar klanten ontvangen worden is erg leeg en kon een mooie aankleding gebruiken. We hebben ons gericht op een grote lege muur. Het gekozen concept werd gerealiseerd: een 2,5m x 1,2m paneel met daarop een geschilderde wereldkaart met coffee belt. U vraagt zich misschien af wat een coffee belt is? Dat is een grafische weergave van alle gebieden waar koffiebonen productie zich bevindt.

Restaurant de Gelegenheid

Restaurant de Gelegenheid in Roermond is al jaren een goede klant. Na hun nieuwe huisstijl was de website aan de beurt. Hiervoor werdt een compleet nieuw concept opgezet en gevuld met prachtige fotografie en een ‘reserveer agenda’. Voor de lekkerste gerechten bent u bij Restaurant de Gelegenheid aan het juiste adres!