Diensten

Icon-Branding-02

Branding

Logo
Huisstijl
Grafisch
Webdesign
Fotografie
Video

Icon-Productions-02

Producties

Productie
Editting
Post-Productie
Events
Audio Design
2D/3D Animatie
Info-/MotionGraphic

Icon-Marketing-02

Marketing & Communicatie

Print
Channel Advertising
Promotie Campagne
Corporate Video
Communicatie plan

Icon-Strategy-02

Strategie

Brand Analyse
Brand Strategy
Info Strategy
Project Planning
SEO

Branding

Wat is Branding?

Bij het opstarten van een bedrijf is het van groot belang om goed na te denken over de waarden die je bedrijf naar buiten moet dragen. Branding is een groot begrip waarbij verschillenden diensten een geheel vormen tot een service die uw bedrijf helpt nieuwe klanten te genereren, maar ook uw oude klanten te behouden. Hoe profileert u zich op de markt? Welke vormen van promotie gebruikt u? Is uw logo en huisstijl nog van deze tijd? Welke visuele middelen kunt u allemaal verbeteren? Dit totaal beeld is branding.

Fresh Branding time!

U gaat de beslissing nemen om uw bedrijf een goede branding service te geven. Wat gaan wij doen? Aller eerst kijken we samen met u wat uw wensen zijn en hoe uw bedrijf zich moet gaan uiten naar de klanten. Onze visuele diensten steken uw bedrijf in een nieuw up-to-date jasje zodat u zich bezig kunt houden met zaken doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Video

Video is een breed begrip, vandaar dat er ook op een breed gebied service verleend kan worden. Voor zowel opnames video- of geluidsopnames als totaal producties. Een opsomming van mogelijkheden:

Totaal Productie
Motion Graphics
Info Graphics
Camera Opnames
Post-Production
Editing
Geluids Opnames

Staat dat wat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op voor een gesprek. Seyoch maakt gebruik van een netwerk van professionals zodat ieder concept uitvoerbaar is.

Webdesign

Er zijn twee hoofd categorie├źn in webdiensten, de eerste en meest gevraagde is Webdesign, de tweede is Web-based programmatuur. Wanneer u een toegankelijk systeem nodig heeft om gegevens geordend uit te wisselen vanuit verschillende locaties, dan bent u bij Seyoch op de juiste plaats. Afhankelijk van uw behoefte zullen er meerdere creatieve informatie beheer concepten worden voorgesteld en in samenwerking met verschillende grafisch-designers wordt ook het oog gegeven wat het wil.

Animatie

dit is een fictieve vorm van video, elk element kan vanaf nul gemaakt worden. Dit kan op verschillende manieren, enkele voorbeelden zijn motion-, en info-graphics, typografische animatie of 3D.

Grafisch ontwerp

Wanneer u ondernemer bent weet u als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf kan zijn voor uw omzet. Hier kunnen wij een handje helpen, van flyer- of logovormgeving tot complete huisstijlen. Middels een netwerk aan professionals zorgt seyoch voor de juiste vormgever voor uw bedrijf! Voor een gratis bespreking kunt u contact opnemen via mail@seyoch.nl

Fotografie

Fotografie wordt gedaan door Charlotte Heynen, afgestudeerd aan Fotovakschool en klaar om voor u de mooiste foto’s te maken. U kunt fotografie op allerlei momenten inschakelen waar u voorheen nog niet aan gedacht had: evenementen, bruiloften en feesten, portretten (ook als cadeau op canvas leverbaar), huisdierenshoot en nog veel meer.

Promotie materiaal

Een sterke vorm van reclame is promotie materiaal. Met een kleine gift aan potentiele klanten kunt u uw naam vergroten en het begin van een klanten band opbouwen.  Onbewust waarderen de mensen het gebaar van uw bedrijf. De pen of aansteker waar het logo opstaat wordt vaker gebruikt en zo zien mensen uw logo meerdere malen en wordt uw bedrijf eerder gecontacteerd bij behoefte aan uw product of service.