Diensten

Brand design

Logo
Huisstijl
Grafisch
Webdesign
Fotografie
Video

Productie

Productie
Editting
Post-Productie
Events
Audio Design
2D/3D Animatie
Info-/MotionGraphic

Strategie

Brand Analyse
Brand Strategy
Info Strategy
Project Planning
SEO

Marketing & communicatie

Print
Channel Advertising
Promotie Campagne
Corporate Video
Communicatie plan

Branding

Wat is branding?

Bij het opstarten van een bedrijf is het van groot belang om goed na te denken over de waarden die je bedrijf naar buiten moet dragen. Branding is een groot begrip waarbij verschillenden diensten een geheel vormen tot een service die uw bedrijf helpt nieuwe klanten te genereren, maar ook uw oude klanten te behouden. Hoe profileert u zich op de markt? Welke vormen van promotie gebruikt u? Is uw logo en huisstijl nog van deze tijd? Welke visuele middelen kunt u allemaal verbeteren? Dit totaal beeld is branding.

Fresh branding time!

U gaat de beslissing nemen om uw bedrijf een goede branding service te geven. Wat gaan wij doen? Aller eerst kijken we samen met u wat uw wensen zijn en hoe uw bedrijf zich moet gaan uiten naar de klanten. Onze visuele diensten steken uw bedrijf in een nieuw up-to-date jasje zodat u zich bezig kunt houden met zaken doen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Grafische elementen in Branding & communicatie

Wanneer u ondernemer bent weet u als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf kan zijn voor uw omzet. Hier kunnen wij een handje helpen, van flyer- of logovormgeving tot complete huisstijlen. Middels een netwerk aan professionals zorgt seyoch voor de juiste vormgever voor uw bedrijf! Voor een snel een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u ook contact opnemen via WhatsApp.

Promotiemateriaal

Een sterke vorm van reclame is promotie materiaal. Met een kleine gift aan potentiele klanten kunt u uw naam vergroten en het begin van een klanten band opbouwen.  Onbewust waarderen de mensen het gebaar van uw bedrijf. De pen of aansteker waar het logo opstaat wordt vaker gebruikt en zo zien mensen uw logo meerdere malen en wordt uw bedrijf eerder gecontacteerd bij behoefte aan uw product of service.

Webdesign

Er zijn twee hoofd categorieën in webdiensten, de eerste en meest gevraagde is Webdesign, de tweede is Web-based programmatuur. Wanneer u een toegankelijk systeem nodig heeft om gegevens geordend uit te wisselen vanuit verschillende locaties, dan bent u bij Seyoch op de juiste plaats. Afhankelijk van uw behoefte zullen er meerdere creatieve informatie beheer concepten worden voorgesteld en in samenwerking met verschillende grafisch-designers wordt ook het oog gegeven wat het wil.

Video

Video is een breed begrip, vandaar dat er ook op een breed gebied service verleend kan worden. Voor zowel opnames video- of geluidsopnames als totaal producties. Een opsomming van mogelijkheden:

  • Totaal Productie
  • Motion Graphics
  • Info Graphics
  • Camera Opnames
  • Post-Production
  • Editing
  • Geluids Opnames

Staat dat wat u zoekt er niet tussen? Neem contact met ons op voor een gesprek. Seyoch maakt gebruik van een netwerk van professionals zodat ieder concept uitvoerbaar is.

Motiongraphics

dit is een fictieve vorm van video, elk element kan vanaf nul gemaakt worden. Dit kan op verschillende manieren, enkele voorbeelden zijn motion-, en info-graphics, typografische animatie of 3D. Motiongraphics is vaak het meest aantrekkelijk om informatie te presenteren.

Fotografie

Fotografie wordt gedaan door onze vaste fotografe Charlotte. Als afgestudeerd fotograaf is zij dan ook in staat om voor uw bedrijf de mooiste foto’s te maken zodat u zichzelf op de beste manier kan representeren. 

Naast bedrijfsfotografie kunt u fotografie op allerlei momenten inschakelen waar u voorheen nog niet aan gedacht had: evenementen, bruiloften en feesten, portretten (ook als cadeau op canvas leverbaar), huisdierenshoot en nog veel meer.

Strategie, marketing en communicatie

Absoluut niet te vergeten, is hoe al deze branding elementen in worden gezet. Door een uitgebreide analyse over uw bedrijf uit te voeren zal blijken waar de sterkte en zwakte punten liggen. Er zullen concepten bedacht worden die in trials getest worden om in een korte periode erachter te komen welke strategie het beste voor toekomst en groei is. We richten ons niet alleen op een hype boost, maar ook op de resultaten op lange termijn, zodat de groei van uw bedrijf ook kan blijven voortzetten.